5.0 på Google anmeldelser

Bryn behandling

logo

Spar 20% på din første bryn behandling

Kunne du tænke dig at få flotte og perfekte bryn? Hos Skin By Just kører vi lige nu et forårstilbud, hvor du sparer hele 20% på din første bryn behandling.
Alt du skal gøre, er at tilføje rabatkoden: Bryn20 i bookingformularen.
Vores forårstilbud gælder fra d. 1. April til og med d. 30 Juni.

Hver behandling er individuelt tilpasset, da vores bryn er dybt forskellige.  Med Permanent Makeup hjælper vi dig med at få det mest naturlige look, så vi kan få fremhævet dine bryn og ansigt bedst muligt.

Har du overplukket dine bryn, så fokuserer vi på at give dem en ny og fyldigere form. Kæmper du derimod med store og ustyrlige bryn, så sørger vi for at rette dem til i en flot og naturlige form der passer til dig. I den første behandling finder vi den perfekte form for dine bryn, vi retter dem til og fylder farve i dem med Permanent Makeup. Ved anden behandling retter vi evt. ujævnheder der er kommet under ophelingen.

Forløbet fra start til slut, foregår over 2 behandlinger, hvor du skal have den anden behandling 5-8 uger efter den første behandling.
Grunden til at man skal have 2 behandlinger skyldes, at huden skal have lov til at hele efter den første behandling. Vi reagerer alle vidt forskelligt på behandlingen alt efter hudtype, derfor er vores bryn behandling individuelt tilpasset, til hver kunde.  Det sikrer at vi opnår det ønskede resultat og en længere holdbarhed.

Formålet med en bryn behandling er, at frembringe det bedste af netop dine bryn. 

Book din tid i dag og spar 20% på din første bryn behandling

Hvorfor SkinbyJust?

01.
Mange års erfaring

Du er sikret flotte og naturlige resultater hos os.

02.
Certificeret kosmetisk tatovør

Certificeret i fag- og hygiejnekursus samt registreret hos SIK.

03.
Uddannet kosmetiker

En god grundforståelse bag permanent makeup.

Lad skin by just forkæle dig!

- Vi vender hurtigst muligt tilbage