5.0 på Google anmeldelser

Hårfjerning

Hvorfor SkinbyJust?

01.
Mange års erfaring

Du er sikret flotte og naturlige resultater hos os.

02.
Certificeret kosmetisk tatovør

Certificeret i fag- og hygiejnekursus samt registreret hos SIK.

03.
Uddannet kosmetiker

En god grundforståelse bag permanent makeup.

Undgå uønsket hårvækst med sugaring hos Skin by Just

Ønsker du at holde din hårvækst nede og undgå brugen af skrabere og barbermaskiner? Med sugaring kan du netop opnå dette.
 
Hos Skin by Just er jeg ekspert indenfor sugaring og du vil altid være i trygge hænder, når jeg skal udføre din behandling. Jeg har med mine mange år i skønhedsbranchen udviklet og forfinet mine kompetencer og teknikker. På den måde er du sikret den rette behandling – hver gang. 
 
Ønsker du at vide mere omkring hårfjernelse eller andre behandlinger jeg tilbyder, så er du altid velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation. Sammen skaber vi de bedste rammer for din behandling. 

LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

– Vi vender tilbage hurtigst muligt


    Hvad er sugaring?

    Sugaring er en af de mest effektive og skønsomme hårfjerningsteknikker, som kan fjerne selv de mindste hår. Denne “voks” er lavet på sukker, vand og citron, som kun klæber sig til selve hårene, samt de døde hudceller. Dette gør voksningen skånsom og minimere risikoen for, at du kommer til at døje med indgroede hår eller røde knopper.

    Dine hår bliver trukket ud i deres naturlige vækstretning, hvilket gør at de ikke knækker lige så ofte, som ved almindelig voks.

    Med sugaring vil du sjældent opleve irritation eller hudskader, hvilket også er derfor at denne behandling anbefales til dem med sensitiv hud.

    Derudover oplever de fleste også sugaring som værende mindre smertefuld end ved almindelig voks, da sugaring er mildere ved huden.

    Hårfjerning med sugaring giver et hårfrit resultat i op til 14 dage. Derefter begynder dine hår så småt at vokse ud igen. Her er det vigtigt at du lader dem vokse og ikke fjerner dem med skraber eller pincet, da det kan ødelægge din næste behandling.

    Henover tid vil dine hår blive mindre og mindre kraftige, samt have en længere vokseperiode. Dette gør også at sugaringen vil blive mindre ubehagelig for hver behandling.

    For at kunne opretholde dit ønske om minimal uønsket hårvækst, så kræver det behandling hver 4-6 uge.

    Hos Skin by Just kan du både få sugaring af dine armhuler eller sugaring brazil.

    Sugaring priser

    Hos Skin By Just tilbyder vi hårfjerning i armhulen og hårfjerning i og omkring intimområdet, Brazil.

    * Alle priser er inkl. moms.

    LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

    – Vi vender hurtigst muligt tilbage


      Hårfjernelse behandling

      Sugaring brazil

      Skin by Just tilbydes brasiliansk hårfjerning med sugaring. Her bliver alt hår fjernet i og omkring intimområdet. Dog kan du vælge om du vil have fjernet alt håret, eller efterflade en lille stribe eller et lille område med hår. Dette afhænger fuldkommen af dine egne præferencer.

      Selvom voksehandling er kendt for at gøre ondt, så behøver det hverken være ubehagelig eller smertefuldt at komme dine uønskede hår til livs.

      Hos Skin by Just får du en behandler, som har arbejdet med disse intimbehandlinger før og som går den ekstra mil, for at sikre at du er tryg og komfortabel ved behandlingen.

      Som behandler er jeg yderst professionel, og arbejder effektivt og fokuseret, så du oplever så lidt ubehag som overhovedet muligt og kan forlade min klinik glad og tilfreds for resultatet.

      Derudover bliver sugaring også mindre ubehagelig for hver gang du får foretaget behandlingen.

      For at kunne holde din uønskede hårvækst nede, anbefales det, at du får behandlingen med 4-6 ugers mellemrum. Her er det vigtigt at du lader hårene gro og ikke barbere dig eller bruger pincet.

      Hårfjerning med sugaring

      Uanset om du skal have fjernet hårene i armhulen eller intimområdet, så gælder der nogle gængse retningslinjer.

      Hvis du har barberet et af områderne, skal du som minimum vente 1-2 uger, før du modtager behandlingen. Hårene skal nemlig være cirka 3 mm lange.

      Det er også vigtigt at du ikke eksfoliere huden dagen inden, den samme dag eller dagen efter sugaring behandlingen. Det kan nemlig irritere huden.

      Samme dag er det også vigtigt at du undgår at smøre dig ind i olier eller cremer. Det gør det svært for sukkeret at kæbe sig fast, hvilket hæmmer behandlingen virkning.

      En brasiliansk sugaring behandling kan sagtens udføres selvom du har menstruation. Her skal du blot sørge for at være nyvasket og ren, samt bruge en tampon.

      Alle sugaring behandlinger hos Skin by Just er inklusiv afrensende behandling før sugaring, samt beroligende, rensende og beskyttende pleje efter din behandling.

      Hvis du har føler dig klistret, eller har rester af sugaringen på dig, så kan det nemt vaskses af med vand.

      Lige efter behandlingen kan din hud godt føles øm og din hud er åben for bakterier. Derfor anbefales det også at du venter med motion, sex og anden aktivitet, hvor du sveder, de første 24 timer. Det anbefales ligeledes at du venter med at udsætte behandlingsområdet med sollys i 1 til 2 dage, da huden er mere sart end normalt.

      Afbudspolitik hos Skin by Just

      Afbestilling af tid skal ske senest 48 timer før behandlingens start. Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris.
      Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris.

      Det forventes også, at du som kunde, har læst vores info og kontraindikationer vedr. Permanent Makeup omhandlende:

      Gammel permanent makeup lavet i anden klinik, medicinsk behandling, solbrændt hud, i medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande og graviditet.

      Har du gammel PMU fra anden klinik send et billede på mail: info@skinbyjust.dk.

      Kunne du tænke dig at vide mere om permanent makeup kan du kontakte mig på 42 59 67 89 eller info@skinbyjust.dk.

      LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

      – Vi vender tilbage hurtigst muligt.


        Lad skin by just forkæle dig!

        - Vi vender hurtigst muligt tilbage