5.0 på Google anmeldelser

Permanent øjenbryn

logo

Hvorfor SkinbyJust?

01.
Mange års erfaring

Du er sikret flotte og naturlige resultater hos os.

02.
Certificeret kosmetisk tatovør

Certificeret i fag- og hygiejnekursus samt registreret hos SIK.

03.
Uddannet kosmetiker

En god grundforståelse bag permanent makeup.

Permanent øjenbryn af Skin by Just

Ønsker du fyldigere og mere symmetriske øjenbryn? Med permanent makeup til øjenbryn kan du opnå netop dette.

Skin by Just mange års erfaring med permanent makeup, PMU, dette kommer især til udtryk ved behandlinger af øjenbryn. Gennem tiden har jeg hjulpet mange af mine kunder med at få mere fyldige eller tættere øjenbryn.

Jeg gennem mine år i skønhedsbranchen hele tiden udviklet min grundforståelse og mine kompetencer indenfor permanent makeup af øjenbryn, hvor jeg har opbygget en solid og dybdegående grundforståelse heraf. 

Det gælder alt fra ansigtstræk og hudtone, til farvevalg og rådgivning af behandling.

Når du får en behandling hos mig sætter jeg mig ind i netop dine unikke ansigtstræk, så du får det helt perfekte resultat. At lytte og sætte mig ind i dine ønsker og behov er fundamentet i permanent makeup. 

Uden den, vil det ikke være muligt at give dig et resultat som fremhæver dine udtryk og det er det jeg ønsker med mine permanent makeup behandlinger.

For mig handler det om at fremhæve din skønhed i overensstemmelse med dine ønsker og unikke træk. Øjenbrynene er med til at give karakter og skabe harmoni i ansigtet. Derfor er det være vigtigt at de har den rette form og farve. Det er hvad permanent makeup er til.

Sammen finder vi den helt rigtige form, behandlings teknik og det rigtige look til dig og dine bryn. Du skal være velkommen til at booke tid til en konsultation, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på, hvad permanent makeup kan gøre hos dig.

LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

– Vi vender hurtigst muligt tilbage


  Fordele ved permanent makeup af øjenbryn

  Der ses mange fordele ved at få permanente øjenbryn og grunden til behandlingen variere fra kunde til kunde.

  Dog lever mange med overplukkede, asymmetriske eller utætte øjenbryn. Dine bryn har stor betydning for dit ansigt, det er faktisk et af de vigtigste træk og komplimenter du har.

  Øjenbryn er med til at indramme dit ansigt, forstærke din unikke udstråling og fremhæve dine øjne. De har samtidig også stor betydning for symmetrien i dit ansigt. Derfor er det også vigtigt at du får den perfekte bryn form til dig og dit ansigt.

  Med permanente øjenbryn får du mere fyldigere bryn, mere symmetri og en jævnere form, der vil komplimentere dit ansigt.

  En af de største fordele ved permanente bryn er at du slipper for at tegne dem op. Derudover skal du heller ikke gå rundt og bekymre dig om, hvor dine bryn sidder efter en træning eller efter kontakt med vand.

  Når du får lavet permanent makeup af øjenbryn forbliver dine bryn perfekte uanset situation.

  Jeg har også mange kunder, som får lavet permanente bryn, da de ønsker:

  Der har været mange grunde til, at mine kunder har ønsket behandlingen. Men uanset hvad den er, så finder vi sammen den helt rette løsning til dig, så dine smukke og naturlige træk fremhæves.

  Hvad koster permanente øjenbryn

  Det siges ofte at pris og kvalitet går hånd i hånd. Dette er også sandt langt hen ad vejen. Men hos Skin by Just er det vigtigt at kunne give dig behandlinger, som rent faktisk er til at betale.

  Det har været vigtigt for mig, at sætte mig et prisleje, hvor det er muligt for alle at være med. Dette betyder dog ikke, at du som kunde går på kompromis med hverken behandling eller service, der sættes stadig god tid af til den behandling, så du er sikret perfekte bryn hver gang.

  Hos Skin by Just er der ikke noget, som hedder kompromis løsninger når du får lavet bryn hos mig, og du kan altid forvente branchens højeste kvalitet.

  Få smukke og naturlige bryn med permanent makeup

  Som ekspert i permanente bryn, er det min fornemste opgave, at dine bryn harmonere og passer til dit ansigt. Dette gælder uanset, hvilken type bryn af permanente øjenbryn du ønsker.

  Jeg går altid efter at skabe et naturligt og æstetisk udtryk, medmindre du ønsker et andet look. Du som kunde kender bedst til dine egne ønsker og behov, så du skal selvfølgelig være helt tilfreds. Jeg er her for at give dig dine drømme bryn og rådgive dig gennem behandlingen.

  Skulle du have booket tid til hybrid bryn, men har skiftet mening på behandlingsdagen, så er det på ingen måde bindende, og vi kan sagtens skifte til microblading bryn eller powder bryn når du kommer. Det vigtigste for mig er at du er glad og tilfreds med resultatet.

  BEHANDLING af PERMANENT MAKEUP

  Hos Skin by Just tilbyder jeg flere forskellige metoder indenfor permanent makeup til bryn. Du kan herunder læse meget mere om dem.

  Microblading

  Når du ønsker microblading af dine bryn, vælger du det naturlige look, da denne teknik simulere dine naturlige brynhår. Her tilføjes blot ekstra fine hårstrå, så dine bryn bliver tættere og fyldigere.

  Denne behandling er ideel for dig, som ikke ønsker at tegne dine bryn op dagligt og, der samtidig ønsker det naturlige look.

  NANO Ombre

  Denne teknik kaldes også for powder bryn og er en shading teknik. Her lægges en naturlig og flot skygge over hele dit bryn, denne farve kan enten være mere markeret eller meget en naturlig skygge. Når du får lavet powderbrows hos Skin by Just fader jeg dine bryn ud, hvor jeg starter inde fra næsen af, ud til spidsen, så du får den fineste skygge bag dine egne hår.

  NANO hairstrokes

  NANO hairstrokes er en anden metode at lave ultra fine hårstrå på ved hjælp af en maskine. Med denne teknik kan du opnå realistiske og naturlige bryn ved at få tegnet hårstrå.

  Hybrid

  Dette er en kombination af Microblading og NANO Ombre. Her laves der små, fine hårstrå, samtidig med at der lægges en skygge imellem hårstråene for et mere fyldigt look. Med en skygge får du et mere markeret look, hvor der skabes en mere naturlig og blød overgang mellem dine egne brynhår og dem som laves. Dette giver dig et bryn med mere dybde.

  Sammen skaber vi dine drømme bryn

  Der er mange muligheder indenfor øjenbryn, og det kan være svært at finde ud af, hvilken type, som vil passe helt perfekt til dig.
  Derfor gør jeg altid en dyd ud af, at sørge for fyldestgørende vejledning, så du kan føle dig 100% tryg i din behandling.

  Gennem de sidste år er teknikkerne og metoderne indenfor permanent makeup til øjenbryn udviklet i sådan en grad, at det er muligt at få et naturligt og holdbart resultat.

  Permanent øjenbryn er en mild tatoveringsform, da pigmentet der bruges kun overfladisk påføres på huden, hvilket gør at farven også vil falme over tid. Deraf kommer navnet semi-permanent makeup af øjenbryn også, da det ikke holder hele livet.

  Du skal derfor være forberedt på, at dine øjenbryn vil kræve løbende vedligeholdelse, hvis du fortsat ønsker det naturlige og fyldige look.

  Med permanent kan du få mere fylde i dine øjenbryn. Det er altså den perfekte måde at få mere karakteristisk og markerede bryn, der har den helt rette form.

  Hos Skin by Just hjælper vi dig med at fremhæve dine naturlige skønhed, hvor vi i samarbejde finder den helt rette teknik, farve og form, som passer til netop dine bryn.

  Permanent makeup øjenbryn til alle

  Som udgangspunkt er permanent makeup til bryn en behandling alle egner sig til. Dette er også uanset om dine hår skulle være lyse eller mørke.

  Der kan være årsager til, at personer ønsker permanent makeup, og så længe at du er sund og rask, samt er indforstået med behandlingen og eventuelle risici, så er der ikke nogle personer, som egner sig bedre end andre.

  Det er i samspil med en faglig og professionel vurdering, samt dine ønsker at vi sammen finder frem til det bedste match for dine øjenbryn. Her tages der udgangspunkt i din hårfarve, ansigtsform, hudtype og personlighed. På denne måde er du sikret det mest naturlige resultat.

  Permanente øjenbryn er blandt andet til dig, som ønsker mere dybde, fylde og synligere brynhår, end hvad du er blevet givet fra naturens side.

  Har du kun få eller ingen brynhår tilbage, kan permanent makeup til bryn give dig tydelige og naturlige bryn igen.

  Få smukke og naturlige bryn med permanent makeup

  Som ekspert i permanente bryn, er det min fornemste opgave, at dine bryn harmonere og passer til dit ansigt. Dette gælder uanset, hvilken type bryn af permanente øjenbryn du ønsker.

  Jeg går altid efter at skabe et naturligt og æstetisk udtryk, medmindre du ønsker et andet look. Du som kunde kender bedst til dine egne ønsker og behov, så du skal selvfølgelig være helt tilfreds. Jeg er her for at give dig dine drømme bryn og rådgive dig gennem behandlingen.

  Skulle du have booket tid til hybrid bryn, men har skiftet mening på behandlingsdagen, så er det på ingen måde bindende, og vi kan sagtens skifte til microblading bryn eller powder bryn når du kommer. Det vigtigste for mig er at du er glad og tilfreds med resultatet.

  Hvordan foregår forløbet?

  Når du skal have en behandling med permanent makeup af bryn lægges der pigment ind under hudens yderste hudlag. Dette gøres med en meget tynd nål, derfor minder behandlingen også meget om at få en tatovering.

  Der kan som sagt være mange grunde til, at du ønsker permanente øjenbryn. Måske ønsker du at spare tid om morgenen, eller måske er du ked af, hvordan dine bryn ser ud. Uanset grunden, så kan jeg hjælpe dig med at få dine drømme bryn.

  Når du får lavet øjenbryn med permanent makeup, så skal du være opmærksom på følgende:

  • Et forløb består af minimum 2 behandlinger
  • Disse 2 behandlinger foretages med 4-6 ugers mellemrum
  • Dine bryn kræver en retouch efter 12 måneder for vedligeholdelse
  • Vi benytter lokalbedøvelse, men der er ikke forbundet større smerte ved behandlingen
  • Grundet helingsprocessen, så vil der dannes skorpe, som får brynene til at fremstå mørkere i den første uge

  Da der findes flere forskellige hudtyper og ansigtsformer, har jeg specialiseret mig i teknikker, som gør det muligt for dig at opnå det bedste og flotteste resultat.

  Det variere også fra kunde til kunde, om ønsket er et naturligt look eller om der ønskes et mere markeret look. Derfor er det vigtigt at vi ved den første konsultation finder frem til den bedste teknik til dig.

  LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

  – Vi vender tilbage hurtigst muligt.


   Værd at vide om permanente øjenbryn

   Selvom permanent makeup til bryn er en mindre invasiv behandling, så er det godt at være informeret om alle aspekter af behandlingen.

   Når du får lavet permanente øjenbryn, så er de faktisk kun semi-permanente. Det betyder at efter 2 til 5 år, så er farven helt forsvundet, fordi jeg som behandler kun arbejder med det yderste hudlag. 

   Hvorimod tatovører arbejder længere nede i huden, så blækken kan holde hele livet. Det er også grunden til at dine bryn kræver en retocuh hvert år, så farven kan forblive intakt og dine bryn forblive perfekte og smukke.

   Dette giver dig samtidig muligheden for, at ændre på bryn typen, hvis din personlige præference skulle ændre sig.

   Undgå dårlige resultater

   Jeg har oplevet at mange har været uheldige at få lavet deres bryn med almindelig tatoveringsblæk. Det betyder at mange nu går rundt med øjenbryn de er kede af da farven er falmet betydeligt og blevet grønlig. Almindelig tatoveringsblæk forbliver i huden, da den svarer til den almindelig tatovering.

   Det er hverken et pænt slutresultat, eller praktisk for dig. Der er også mange, som arbejder med permanent makeup, der ikke har lyst til at rette op på denne type bryn. Denne type bryn er nemlig mere genstridige end naturlige bryn eller permanente bryn.

   Det er derfor vigtigt at den du vælger forstår sig på permanent makeup, samt har den rette viden og teknikker, til at give dig bryn, hvor slutresultatet vil bringe dig glæde i stedet.

   Hos Skin by Just har jeg opnået megen erfaring og udviklet mine færdigheder, så dine bryn altid er perfekte og du får dit ønskede resultat.

   Afbudspolitik hos Skin by Just

   Afbestilling af tid skal ske senest 48 timer før behandlingens start. Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris.
   Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris.

   Det forventes også, at du som kunde, har læst vores info og kontraindikationer vedr. Permanent Makeup:

   Gammel PMU, lavet i anden klinik, medicinsk behandling, solbrændt hud, i medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande og graviditet.

   Har du gammel PMU fra anden klinik send et billede på mail: info@skinbyjust.dk.

   Kunne du tænke dig at vide mere om permanent makeup kan du kontakte os på 42 59 67 89 eller info@skinbyjust.dk.

   LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

   – Vi vender hurtigst muligt tilbage


    Lad skin by just forkæle dig!

    - Vi vender hurtigst muligt tilbage