5.0 på Google anmeldelser

Permanent Eyeliner

logo

Hvorfor SkinbyJust?

01.
Mange års erfaring

Du er sikret flotte og naturlige resultater hos os.

02.
Certificeret kosmetisk tatovør

Certificeret i fag- og hygiejnekursus samt registreret hos SIK.

03.
Uddannet kosmetiker

En god grundforståelse bag permanent makeup.

Permanent eyeliner af Skin by Just

Ønsker du mere fremhævede og indrammede øjne? Med permanent eyeliner er det muligt at op nå dette. Med mange års erfaring og en dyb grundforståelse for permanent makeup, ansigtstræk, farvevalg, hudtone og korrekt behandling er du sikret smukke resultater. 

Når du får lavet permanent eyeliner tager jeg udgangspunkt i dine behov og ønsker, kombineret med dine unikke ansigtstræk. Jeg ved at kræver den perfekte balance mellem min viden og dine behov. På den måde opnår vi sammen det helt perfekte resultat til dig.

Mit ønske er at fremhæve din naturlige skønhed gennem permanent makeup, hvor eyeliner kan have stor betydning for øjets udtryk. Sammen kan vi finde frem til det rigtige look, den rette form på eyelineren og teknikken til dig og dine øjne.

Du er altid velkommen til at booke en tid til en konsultation og høre mere om, hvordan vi sammen skaber de bedste rammer for dine øjne.

LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

– Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  Fremhæv dine øjne med permanent eyeliner

  At få lavet en permanent eyeliner er blevet en af de klassiske behandlinger inden for permanent makeup. Når du får lavet en fin streg over øjet, giver det dig et mere friskt og veloplagt udseende. Det giver samtidig illusionen af tættere vipper.

  Det kan være en vanskelig disciplin at lægge eyeliner med en flydende eyeliner, og det kræver ofte flere forsøg før stregen bliver lige og ens. Du har derfor mange timer og tid at spare når du får en eyeliner med permanent makeup.

  Du får nemt og enkelt en helt præcis eyeliner, som smukt indrammer dine øjne. Hos Skin by Just udfører jeg både simpel eyeliner, kendt som vippefortætning og mere markante eyeliner streger. Det kommer helt an på, hvilket udtryk du ønsker. Derfor kan du altid forvente en skræddersyet eyeliner efter dine ønsker, og min faglige viden.

  Hvad koster permanente øjenbryn

  I mange brancher går kvalitet og pris hånd i hånd. Og i de fleste tilfælde er det også sandt. Men hos Skin by Just mener jeg, at det er vigtigt at alle kan få permanent eyeliner, hvis de ønsker det. Derfor ønsker jeg at give mine kunder priser, som er til at betale.

  Jeg har derfor sat mig et prisleje, hvor det er muligt at være med. Det er dog vigtigt for mig at understrege, at det ikke har betydning for den kvalitet og service du kan forvente. Du er altid sikret professionel og kyndig vejledning og udførelse når du bliver behandlet hos mig.

  Jeg går ikke ind for kompromisløsninger, derfor kan du altid forvente den højeste kvalitet i branchen, når du får lavet permanent eyeliner makeup. Dette gælder både vejledning, service, tids til behandling og udførelsen.

  Priser på eyeliner

  * Alle priser er inkl. moms. 

  • Eyeliner 1. behandling 3500,-
  • Eyeliner 2. behandling 1500,-
  • Liner Retouch - Alle teknikker (Indenfor 12 mdr efter 2. beh) 1700,-
  • Liner Retouch - Alle teknikker (12-18 mdr efter 2. beh) 1900,-
  • LINER Retouch - Alle teknikker (12-18 mdr efter 2. beh) 2500,-
  • Vippefortætning 1. Behandling 2500,-
  • Vippefortætning 2. Behandling 1000,-
  • Foxy liner - 1 Behandling 3000,-
  • Foxy liner - 2 Behandling 1500,-
  • Eyeliner / Foxy Liner / Vippefortætning 3. behandling 750,-
  • Non-laser removal 500,-

  Permanent øjenbryn behandling

  Hos Skin by Just kan jeg tilbyde dig forskellige tykkelser af eyeliner. Jeg kan derfor tegne din eyeliner præcis efter eget ønske.

  Der findes flere forskellige typer og farve af eyeliner. Du kan vælge den traditionelle sorte farve, eller en eyeliner i blå, grøn eller anden farve du kunne have lyst til.

  Hos Skin by Just får du kompetent rådgivning, så vi sammen kan finde den helt rigtige type af eyeliner til dig.

  Almindelig eyeliner
  Den almindelige eyeliner er også det vi kalder for en vippefortætning. Denne type er god til dig, som ønsker at din vippekant kun er en smule fremhævet. Formen på eyelineren er altså ultratynd og lægges langs din vippekant. På den måde kommer dine vipper til at syne tættere.

  Denne type eyeliner kan både lægges på det øvre eller det nedre øjenlåg.

  Avanceret eyeliner
  En avanceret eyeliner er til dig, som ønsker mere bredde i din eyeliner. Her kan du selv vælge, hvor tyk din steg skal være, samt om den skal være med eller uden vinge.

  Grundet den tynde og fine hud du har omkring øjnene, er der derfor grænser for, hvor bred lineren kan være.

  LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

  – Vi vender tilbage hurtigst muligt.


   Hvordan foregår forløbet?

   Når du skal har fået lavet din permanente eyeliner, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på:

   • Det kræver, at du mindst får 2 behandlinger med 4-6 ugers interval.
   • Farven falmer gradvist, og det vil derfor være nødvendigt at du får en retouch når der er gået 3-5 år.
   • Permanent eyeliner kræver særlig pleje inden og efter behandling.
   • Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte, men der kan forekomme irritation.
   • En mindre hævelse omkring øjnene kan forekomme dagene efter behandlingen.
    

   Som ekspert i permanent makeup eyeliner er det min fornemste opgave, at din liner harmonere med dit ansigt. Det gælder uanset, hvilken type eyeliner du ønsker dig.

   Mit mål er at give dig et naturligt og let look, medmindre du har andre ønsker. Du kender bedst dine ønsker og behov, og det vigtigste er, at du er tilfreds med behandlingen.

   Permanent makeup øjenbryn til alle

   Som udgangspunkt kan alle få lavet en permanent eyeliner. Så længe, at du er sund og rask, så er der ikke nogen, som er bedrer egnet end andre.

   Baseret på min ekspertise og dine ønsker, finder frem til den helt rette type eyeliner. Jeg tager både udgangspunkt i dit øjes form, farve, samt din ansigtsform og dine individuelle ønsker.

   Permanent eyeliner er til dig, som har et ønske om den perfekte liner uanset hvad, og ikke ønsker at kæmpe med at skulle tegne den længere.
   Derudover giver det også en ro at vide, at din eyeliner ikke forsvinder i løbet af dagen eller hvis du træner.

   Du kan altså forvente et fremhævet og veloplagt look hverdag, uden at skulle anstrenge dig.

   Efterbehandling af permanent eyeliner

   Når du har fået lavet en permanent eyeliner giver jeg dig efterbehandling på. Her bliver du også instruere i, hvordan du skal efterbehandle huden derhjemme.

   Det kan tage mellem 7 og 10 dage før, din hud er fuldstændig. Her er det vigtigt, at du giver din hud tid til at hele, og undgår at pille ved sårskorpen. Dette vil nemlig kun forringe virkningen af pigmenten. Derudover det også vigtigt, at du husker at smøre din hud med efterbehandling.

   Efter cirka 4 uger er det tid til at bestille din retouch tid. Som sagt kræver permanent eyeliner minimum 2 behandlinger, for at opnå et holdbart resultat.

   Er dine øjenlåg en smule hævet eller røde, er der ingen grund til alarm, det er ganske normalt. Du kan derfor sagtens tage på arbejde eller køre bil.

   Det er dog vigtigt at du undgår steder som saunaer, svømmehaller, solarier eller andre steder med meget sol. Er du eksponeret for solen, så brug endelig en solcreme med høj solfaktor.

   I tiden efter behandlingen er dine øjenlåg sårbare. Derfor kan hård træning få dig til at udskille farve pigmenten. Derfor anbefaler jeg altid at indstille træningen indtil, der er gået 14 dage.

   Det er altafgørende at, du sørger for at beskytte og passe godt på din hud i 30 dage efter behandlingen. Jo bedre du er til at passe på din hud, jo mere et holdbart resultat vil du få.

   Afbudspolitik hos Skin by Just

   Afbestilling af tid skal ske senest 48 timer før behandlingens start. Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris.
   Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris.

   Det forventes også, at du som kunde, har læst vores info og kontraindikationer vedr. Permanent Makeup:

   Gammel PMU, lavet i anden klinik, medicinsk behandling, solbrændt hud, i medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande og graviditet.

   Har du gammel PMU fra anden klinik send et billede på mail: info@skinbyjust.dk.

   Kunne du tænke dig at vide mere om permanent makeup kan du kontakte os på 42 59 67 89 eller info@skinbyjust.dk.

   LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

   – Vi vender hurtigst muligt tilbage


    Lad skin by just forkæle dig!

    - Vi vender hurtigst muligt tilbage