5.0 på Google anmeldelser

Microneedling

logo

Hvorfor SkinbyJust?

01.
Mange års erfaring

Du er sikret flotte og naturlige resultater hos os.

02.
Certificeret kosmetisk tatovør

Certificeret i fag- og hygiejnekursus samt registreret hos SIK.

03.
Uddannet kosmetiker

En god grundforståelse bag permanent makeup.

Microneedling behandling med Skin by Just

Hvis du ønsker en hud, som er strammere, mere ensartet og fast, så er microneedling løsningen. Du får en behandling, som aktivt går ind og forbedre hudens kvalitet. 

Med microneedling kan du på en naturlig måde opnå en mere stram og ungdommelig hud.

Med Skin by Just som din behandler, er du altid i kompetente hænder. Jeg har været i skønhedsbranchen i mange år, hvor jeg har udviklet og forfinet mine kompetencer indenfor ansigtsbehandlinger og permanent makeup. Dette giver mig muligheden for at skabe den helt rette behandling i samspil med dine ønsker og behov.

Når jeg udføre en ansigtsbehandling, tager jeg udgangspunkt i dine ønsker, for din drømme hud. Mit ønske er ikke kun at forbedre kvaliteten af din hud, men også give dig muligheden for at være mere tilfreds og komfortabel i den.

Ønsker du at vide mere omkring microneedling, eller ansigtsbehandlinger generelt, så kan du altid booke en gratis og uforpligtende konsultation. Sammen kan vi skabe de bedste rammer for din hud.

LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

– Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Microneedling priser

  Hos Skin by Just ønsker jeg at give alle mulighed for, at opnå deres drømmehud. Derfor har jeg også taget det aktive valg om, at mine priser skal være til at betale.

  Det betyder dog ikke, at du går på kompromis med hverken kvalitet eller behandling. Du kan altid forvente at få en professionel og kompetent behandler, som kan give dig den fornødne rådgivning omkring behandling af dine hudproblemer.

  Hos Skin by Just får du behandlinger i højeste kvalitet, til branchens bedste priser.

  * Alle priser er inkl. moms.

  Hvad er microneedling

  Microneedling, også kaldt fractional needling, er en elektrisk maskine, som penetrere huden med meget fine og små nåle. Når der prikkes hul i huden, sættes helingsprocessen i gang, hvorefter huden gendannes. Denne stimulering producere nyt bindevæv af elastin, hyaluronsyre og kollagen, og der skabes elastiske fibre.

  En microneedling behandling er meget alsidig, som kan løse forskellige hududfordringer og give dybe resultater. Det er samtidig en god behandling for dig, som ikke ønsker at gøre brug af botox og filler, men ønsker en mere naturligt tilgang til dine hududfordringer.

  Når microneedling går ind og stimulere kollagen produktionen, forbedres både hudens fasthed og giver et mere ungdommeligt udtryk.

  Samtidig ses der utroligt gode resultater hos dem, som har ar fra akne, da kollagen forøgelsen udjævner buler og huller i huden. Microneedling anses som værende den bedste og mest effektive behandling mod ardannelse fra akne.

  Derudover har jeg også set utrolige resultater ved udjævning af pigmentering, da microneedling gør det muligt at regulere den overskydende pigment produktion.

  Den opstrammende effekt, som microneedling har, er ikke kun ideel når det kommer til foryngelse af huden, men også effektivt til at minimere forstørrede porre.

  Hvor mange behandlinger din hud har brug for kan variere fra andre. Men generelt anbefales det, at du får mellem 3 og 5 gennemførte behandlinger, med cirka 4 ugers mellemrum.

  Hvad kan behandles med microneedling?

  Microneedling behandling

  Inden selve behandlingen påbegyndes, bliver du renset af og får en mild peeling behandling. Derefter for du påført en lokalbedøvende creme, som skal side og virke i ca. 20 minutter. Grunden til, at du skal have den bedøvende creme på, er at microneedling godt kan føles ubehagelig. Dette kan dog variere fra område til område. Heldigvis er behandlingen hurtig og jeg vil samarbejde med din hud, så behandling føles bedre fra gang til gang.

  Selve behandlingen tager mellem 30 og 45 minutter, afhængigt at, hvor stort eller lille et område, du ønsker behandlet.

  Microneedling påføre ikke varig skade på huden. Selve hullerne lukkes hurtigt igen efter behandlingen og der vil hverken skabes ar eller sår.

  Hos Skin by Just er følgende inkluderet i din microneedling behandling:

  • Afrensning og peeling
  • Bedøvelsescremen
  • Serum til udførelsen af microneedling behandlingen
  • En 15 minutters beroligende maske under dermaSEMITA lED lys, som hjælper på heling og produktionen af kollagen i huden.

  Resultater med microneedling

  Microneedling efterbehandling

  Lige efter din microneedling behandling vil din hud være rød og føles tør og irriteret. Når der er gået 3-4 dage, vil din hud føles og se normal ud igen. Men i de første dage efter behandlingen, er det vigtigt at du giver din hud den ro og tid, den har brug for til at hele. Det er nemlig en forudsætning for, at du får det allerbedste resultat.

  Det er vigtigt at du beskytter din hud efter behandlingen. Jeg anbefaler altid at anvende en solcreme med faktor 50 dagligt i ugerne efter behandlingen. Din hud skal nemlig helst holdes ude af solen i 6-8 uger efter microneedling.

  Et afgørende element er plejerutinen efter behandlingen. For at få det resultat, er det vigtigt at du følger den efterbehandling jeg giver dig.

  Det er vigtig at du venter på at påføre foundation eller pudder, samt venter med varme bade, motion og sauna i de første 24 efter behandlingen.

  Book din konsultation i dag

  Hos Skin By Just tager jeg altid godt hånd om mine kunder. Jeg sørger for at tage en grundig dialog om dine behov og ønsker i forhold til dine hududfordringer, inden selve behandlingen starter.

  På den måde sikre jeg, at du får det ønskede resultat og at du får den helt rette ansigtsbehandling til dine udfordringer. 

  Du kan forvente holdbare og permanente resultater med microneedling. Det kan dog være at netop din udfordring kræver flere behandlinger. Det tager vi dog en snak om, og ser hvordan din hud reagere efter den første behandling. 

  LAD SKIN BY JUST FORKÆLE DIG!

  – Vi vender hurtigst muligt tilbage


   Ofte stillede spørgsmål

   Her kan du om de mest hyppige spørgsmål omkring microneedling. Har du yderligere spørgsmål til behandlingen eller andre ansigtsbehandlinger, dine ønsker eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

   Hvem kan få en microneedling behandling?

   Det kan alle, som ellers er sunde og raske. Dog udføres behandlingen ikke på personer med en aktiv inflammation såsom forkølelsessår, akne, psoriasis eller eksem.

   Hvor mange behandlinger kræver det?

   Det er forskelligt fra person til person, og hudproblem til hudproblem, hvor mange behandlinger det kræver, at opnå dit drømme resultat. Som en generel regel anbefales det dog, at du får foretaget behandlingen 3-5 gange, hvor der går cirka 4 uger i mellem.

   Bivirkninger ved microneedling

   Huden kan føles irriteret og være rød efter behandlingen.
   Derudover kan akne også blusse op ved behandlingen, men vil ofte falde til ro igen.

   Har du tendens til forkølelsessår, så kan behandlingen også fremprovokere et udbrud. Derfor anbefales det, at starte en forebyggende behandling med tablet Valaciclvir, som din læge kan skrive en recept på. Tabletten tages 24 timer microneedling behandlingen og fortsætter indtil at din hud er helet, men minimum 3 dage efter selve behandlingen.

   Er microneedling permanent?

   Ja, dit resultat med microneedling vil være permanent. De ar eller rynker, som microneedlingen fjerner eller reducere kommer derfor ikke igen. Det er dog altid vigtigt, at du passer godt på din hud efterfølgende, for at kun bibeholde gløden du får af behandlingen.

   Hvad må jeg ikke, før behandlingen?

   Spise kraftig blodfortyndende medicin eller kosttilskud 10 dage inden behandlingen.
   Ikke indtage alkohol eller NSAID piller, eks. ibuprofen, dagen inden din behandling.

   Behandling af øget pigmentering

   Ved behandling af øget pigmentering med microneedling er der ikke dokumenteret problemer hos personer med lys hud. Der kan dog forekomme problemer hos personer med mørkere hud. 

   Afbudspolitik
   Afbestilling af tid skal ske senest 48 timer før behandlingens start. Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris.

   Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris.

   Det forventes også, at du som kunde, har læst vores info og kontraindikationer vedr. Permanent Makeup omhandlende:

   Gammel permanent makeup lavet i anden klinik, medicinsk behandling, solbrændt hud, i medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande og graviditet.

   Har du gammel PMU fra anden klinik send et billede på mail: info@skinbyjust.dk.

   Kunne du tænke dig at vide mere om permanent makeup kan du kontakte os på 42 59 67 89 eller info@skinbyjust.dk.

   Lad skin by just forkæle dig!

   - Vi vender hurtigst muligt tilbage